0594-621225 | info@vanhetrecht.nl
  • slide2

Ondernemingsrecht

Als ondernemer is niets vervelender wanneer afspraken niet of slecht worden nagekomen. Als ondernemer kost het u veel tijd om er dan zelf achteraan te gaan. Tijd kost geld en dan is het beter dat u een advocaat het werk voor u laat doen. Denk hierbij aan slecht geleverde kwaliteit, problemen tussen aandeelhouders, moeilijkheden met de statutair directeur of het achterwege blijven van betalingen conform afspraak.
Wanneer er eenmaal een probleem is, dan wordt vaak met juridische argumenten en stellingen uw positie door de wederpartij betwist. Het diepere probleem zit er vaak in dat in de communicatie tussen partijen een interpretatieverschil is opgetreden. Het is daarom beter om met elkaar om tafel te gaan dan direct naar de gang naar de rechter te maken.

Dan is het belangrijk dat u een advocaat heeft die de regels kent en tegelijkertijd ook oog blijft hebben voor het vaak achterliggende probleem. Wij begeleiden de onderhandelingen waarbij we de focus leggen op voorstellen en niet op verschillen. Het doel is een overeenkomst te bereiken die aanvaardbaar is. Ons kantoor heeft een unieke mix van recht en psychologie, wat een bijzonder positieve uitwerking op de onderhandelingen heeft. Om tot een resultaat te komen is de combinatie van overtuigingskracht en inzicht in de psychologische factoren die geschillen beheersen essentieel.